Om du undrar något - hör gärna av dig så ska jag göra mitt bästa för att svara. Du kan maila, eller skicka via formuläret på startsidan. 

Mail: sara@karmaklubben.se
Besöksadress: Hamngränd 8, 72130 Västerås

Tel: 079 347 24 99
(jag svarar oftast inte i telefon om vi inte bokat en tid, så välj inte telefon som metod att få kontakt med mig är du snäll)

Observera att tidsbokning endast sker via formuläret på startsidan.

Liten vägbeskrivning: 
Gårdshuset ligger på Hamngränd 8 i Västerås i Sigurdsområdet. Om du kommer med bil så svänger du in mot Skatteskrapan och fortsätter vägen först rakt fram och sedan följer den när den svänger åt vänster. Där finns de närmaste allmänna parkeringsplatserna (fler finns i området om det är fullt där). Där vägen tar slut ligger ett grått kontorshus med stora fönster. På baksidan av det hittar du Gårdshuset. Det är det lilla gula huset omgivet av ett gult staket.

Kommer du från stationen så går du ut på baksidan, gå höger mellan hotellet och Tingsrätten, så kommer du efter ett par minuter till parkeringen och kontorshuset med stora fönster. Från city är det en kort och fin promenad genom Vasaparken, gå ner mot vattnet, när du gått under två tunnlar ser du en trappa till vänster direkt efter den andra - gå upp där - och gå runt hörnet på det stora grå kontorshus som du ser till höger direkt efter trappan. Du ser vårt lilla gula hus på baksidan. 

Om du är osäker på hur du ska gå - hör av dig i god tid innan. Jag finns inte på mail/messenger/telefon precis innan en bokning då jag förbereder mig och har stängt av min telefon. 

Viktigt:
Ingen tjänst jag erbjuder kan ersätta traditionell läkarbehandling. Det gäller såväl fysiska som psykiska sjukdomar/tillstånd. Är du tveksam, ta upp det vid bokning - för både din skull och min. 

Åldersgräns för alla bokningar är 18 år.
Varmt välkommen att höra av dig! 

hitta till karmaklubben: