hypnos och tidigare liv

Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som vi omedvetet befinner oss i ofta i vårt dagliga liv. När vi lagar mat, promenerar, läser en bok eller åker buss till jobbet. När vi dagdrömmer. Alla de tillfällen våra tankar försvinner någon annanstans. 
Ordet hypnos kommer från grekiskan och betyder sömn. Naturligtvis sover du inte under hypnos, det handlar mer om att försätta sig i ett alternativt medvetandetillstånd. 

Jag kan erbjuda flera olika typer av hypnos: 

Djupavslappning med hypnos är en guidad stund där du ger dig själv möjlighet att verkligen slappna av och låta hela din kropp vila. Du kan känna dig stärkt och fylld med energi efteråt. Tid ca 45 min.

Sluta röka/snusa eller bli av med en fobi: Vill du verkligen bli fri från exempelvis nikotin, småätande eller ett osunt shoppingbeteende? Är du livrädd för getingar? Spindlar? Då kan hypnos vara till hjälp. Oftast räcker det med en session - men var medveten om att du bara kan bli hjälpt om du vill bli det.  Tid ca 45 minuter totalt, inkl samtal före och efter. 

Tidigare liv-terapi är en fantastisk upplevelse där du försätts i djup avslappning/hypnos och färdas bakåt och inåt - till ett av dina tidigare liv. 
Alla våra tidigare liv lagras i vårt undermedvetna. Under hypnosen väcker vi liv i lagrade minnen som finns djupt inom dig.
Nästan alla människor kan hypnotiseras, det som behövs är en önskan och vilja att det ska ske. Och en tro på att du kan få hjälp och insikter av att utforska ett tidigare liv. 

Du kan självklart boka en tidigare-livsession för att du tycker att det är spännande - för det ÄR det verkligen! 

Om du vill lära dig något, eller kanske se mönster och kopplingar mellan ditt nuvarande och tidigare liv kan du välja att göra fler regressioner. När du upplever flera liv kan det bli möjligt för dig att förstå varför du ibland agerar och reagerar som du gör, varför du har valt de vägar du gått osv. 
En tidigare-livsession tar ca 1,5 timme. Det går inte att sätta en exakt tid - så när du bokar, se till att du har tomt i kalendern efteråt. Du bör heller inte ha någon större sak planerad samma dag, som exempelvis en fest, en intervju etc. Du behöver lugn och ro efteråt. 

Tidigare liv kan göras på plats i Gårdshuset eller via messenger/zoom. Hör av dig till mig om du är nyfiken på distanshypnos - så kan vi se om det kan passa dig. 

Åldersgräns 18 år. 


Jag är utbildad tidigare-livterapeut, hos Jörgen Sundvall på SSEAH och utbildad hypnotisör hos Fredrik Praesto

"Lisl´s gate" Målning av Sara efter en regression.
"Lisl´s gate" Målning av Sara efter en regression.

"Från hemmets lugna mjuka vrå, via datorn, ledde Sara mig in i en annan värld, ett annat liv. Med kärlek och värme guidade hon mig att utforska vad min själ haft för sig tidigare och vad jag kan lära mig om det idag. Tack underbara Sara!"
P

"Jag fick möjligheten att få resa till ett av mina tidigare liv med Sara genom hennes vägledda hypnos via FaceTime.
Vi befann oss på olika platser fysiskt (82 mil mellan oss) men ändå kändes det som att hon satt bredvid mig i samma rum. 
Att låta Sara leda ner mig i hypnos var helt naturligt. Hon är en trygg, lugn och totalt närvarande person som jag utan tvekan kunde lägga min fulla tillit till. 
Det blev en trygg och befriande resa hem.
Jag rekommenderar dig varmt att låta Sara hjälpa dig att resa till dina tidigare liv.
Jag fick återuppleva händelser och känslor i det tidigare livet som gav mig mer förståelse till många känslor och mönster i mig själv och mitt liv i nuet. 
Sådant som gav mig en befrielse i nutid och mer förståelse till vissa saker, känslor och även val som jag gjort och gör i detta liv. 
Känslan efteråt är nästan obeskrivlig. Tårar av tacksamhet , jag känner mig hel, fri. En lättnad i kropp och själ.
Jag kommer absolut att låta Sara ta mig tillbaka fler gånger."

Nina