soul manifestation Coaching

Tänk dig att du kastar en sten i vattnet. Se ringarna som sprider sig över vattenytan. De sprider sig från mitten, från stenen - och utåt. Precis som en varaktig och äkta förändring. Det finns inget du kan förändra i det yttre som skapar frid och ro inom dig. Du måste alltid börja inifrån. När du läker och bygger inifrån skapar du en stabil grund, och du kommer att märka att allt det andra löser sig. 

Känner du att det finns något mer som du inte riktigt kan formulera för dig själv? Vill du förändra något i ditt liv, som inte handlar om att byta jobb eller få högre lön? Känns det som om det är något som du saknar, som du inte kan sätta fingret på? 

Vill du prata med någon som förstår och som ser din egen kraft, storhet och förmåga? Vill du göra en förändring som utgår från din själ och ditt inre? 

Då är Soul Coaching något för dig!

Soul Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga, kunskap och kraftfullhet som finns inom dig. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv så som du önskar, du behöver bara en verktygslåda med de rätta verktygen för att kunna ta fram de svaren, och Soul Coaching kan vara den verktygslådan. 

Målet med framgångsrik Soul Coaching är;

  • Att få en tydlig överblick på var du befinner dig just nu i livets olika sammanhang och utforska hur du känner för det.
  • Att se dina hinder som stoppar dig men främst vilka styrkor och begåvningar samt möjligheter du besitter för att eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig och blir tydlig.
  • Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.
  • Att befästa framgången och målet så att det förblir verklighet i ditt liv.
  • Att du ska nå in till din passion, glädje och kärlek till dig själv, andra och livet själv. 
  • Att skapa frid och fred inom dig.


Vad skiljer traditionell livscoaching från Soul Coaching? Här lägger vi till en andlig aspekt, vilket skapar förändring inifrån och sedan ut i livet. Din sanna önskan manifesteras vilket ger frid, sinnesro och harmoni i dig och ser till att du har i det yttre det som du önskar och behöver.

Soul Coaching kan vara till hjälp i en specifik fundering, eller som ett verktyg i ditt liv. Den kan lätt kombineras med andra behandlingar som reiki, hypnos och regressionsterapi. 

Soul Coaching kan göras i Gårdshuset eller på Zoom.

Välkommen med din bokning! 

sagt om soul coaching:

”Soulcoaching för mig har gett mig mer än 3 år hos psykolog. Jag tror att alla människor behöver testa för att förstå hur viktigt de egentligen är. Tack!”
 
 "Är så otroligt glad & tacksam för de samtal vi hade! För det har givit mig så mycket som jag inte ens visste jag hade i mig ”

"Jag har fått tips om hur jag kan sluta grubbla på saker o ting. Även inse att jag är värdefull och att jag behöver tro på mig själv mer! Du är fantastisk tack för idag önskar dig värme och kärlek!”

"Din insikt om att vi alla är kompletta människor som har ett och samma värde tog jag till mig. Det kändes fantastiskt att få prata med dig, jag blev rörd och berörd av dig känslomässigt, du peppade mig att se mig själv. Vi fick och hade en samhörighet utan att veta om det.
Du är en coach utöver det vanliga, med stort hjärta, lyhördhet och medmänsklighet."