Andlighet finns i oss alla - på olika sätt - välkommen till söndagsklubben!

Är du nyfiken på andlighet? Vill du diskutera och utveckla din andliga och mediala sida? Då är det här något för dig!
 
Söndagsklubben är en utvecklingscirkel för nybörjare med fokus på andlighet, där du får möjlighet att prata om tankar och funderingar tillsammans med andra. Varje söndag behandlar ett specifikt tema och samtal blandas med mediala övningar, meditation, skratt och allvar.
 
Cirkeln består av 5 träffar på söndagseftermiddagar /kvällar. Varje träff inleds med en meditation. Nedan följer en ungefärlig beskrivning av träffarna (kan ändras): 

 
Träff 1 
Tema: Att öppna upp sig för kontakt med andevärlden, symboler och chakran.
 
Träff 2 
Tema: Att tolka färger, guider och skyddsänglar
 
Träff 3 
Tema: Psykometri, att känna av energier i föremål och fotografier
 
Träff 4 
Tema: Att arbeta med pendel och kort
 
Träff 5 
Tema: Kontakt med andevärlden och med anförvanter på andra sidan.
 

Minsta antal deltagare för att cirkeln ska startas är 8 personer.
Just nu är ingen kurs planerad men jag startar gärna en om det finns intresse - så hör gärna av dig med en intresseanmälan.

Enkelt fika och viss dokumentation ingår och diplom utdelas vid avslutad cirkel. Det enda du behöver skaffa om du inte redan har är en pendel och någon form av tarot/orakelkort som du trivs med. 


Åldersgräns 18 år. 
 
Undrar du något är du såklart välkommen att höra av dig!
 

Sagt om söndagsklubben:

"Att uppleva stillheten och den goda atmosfären med givande övningar samvaro. Att få budskap från andra sidan var det mest givande. Att lära sig tolka och läsa varandra genom olika övningar har också varit meningsfullt."

"Jag har hittat en tillhörighet och acceptans jag inte känt tidigare."

"Det var veckans höjdpunkt och verkligen något jag längtade och såg fram emot. En härlig och gemytlig stämning som snabbt smittade av sig. Mycket värme och omtanke, blandat med skratt, humor och mer allvarsamma inslag."

"Bra ledare, pedagogisk och peppande när man känner att man inte kan, vilket gjort att man vågar försöka på nytt i olika övningar."

"Otrolig öppen grupp soom blivit en spirituell fristad i vardagen."

"Absolut uppfyllt mina förväntningar, då jag fått känna in vad jag är starkare i samt vad jag har att träna mer på."

"Spännande att pröva på och öva på olika saker. "

"Sara, du har varit en helt underbar, fantastisk ledare. Du har visat sån värme, empati och kärlek i varje sekvens under dessa träffar. Att du sedan står och bakar någon jättesmarrig kaka inför varje träff bevisar bara än mer vilken underbar person och medmänniska du är!"