hypnos och tidigare liv

Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som vi omedvetet befinner oss i ofta i vårt dagliga liv. När vi lagar mat, promenerar, läser en bok eller åker buss till jobbet. När vi dagdrömmer. Alla de tillfällen våra tankar försvinner någon annanstans. 

Djupavslappning med hypnos är en guidad stund där du ger dig själv möjlighet att verkligen slappna av och låta hela din kropp vila. Du kan känna dig stärkt och fylld med energi efteråt. 

Tidigare liv-terapi är en fantastisk upplevelse där du försätts i djup avslappning/hypnos och färdas bakåt och inåt - till ett av dina tidigare liv. 
Alla våra tidigare liv lagras i vårt undermedvetna. Under hypnosen väcker vi liv i lagrade minnen som finns djupt inom dig.

Nästan alla människor kan hypnotiseras, det som behövs är en önskan och vilja att det ska ske. Och en tro på att du kan få hjälp och insikter av att utforska ett tidigare liv. 

Du kan självklart boka en tidigare-livsession för att du tycker att det är spännande - för det ÄR det verkligen! 

Om du vill lära dig något, eller kanske se mönster och kopplingar mellan ditt nuvarande och tidigare liv kan du välja att göra fler regressioner. När du upplever flera liv kan det bli möjligt för dig att förstå varför du ibland agerar och reagerar som du gör, varför du har valt de vägar du gått osv. 
En tidigare-livsession tar ca 1,5-2 timmar. Åldersgräns 18 år. 

Jag är utbildad tidigare-livterapeut, hos Jörgen Sundvall på SSEAH.

Målning av Sara, får ej lånas eller spridas.
Målning av Sara, får ej lånas eller spridas.