Enskild session/privatsittning


Att gå på en privat session/sittning är inte alls läskigt, andevärlden förmedlar bara bra saker till dig, och ibland vill de påminna dig om något som du behöver jobba med.  I andevärlden finns bara värme, kärlek och omtanke. 

Varken du eller jag kan veta eller bestämma vem som vill ge ett budskap till dig. Många som besöker ett medium har specifika önskemål om kontakt med någon som inte längre finns hos oss - andevärlden bestämmer själv vem och vad som förmedlas. Du kan känna dig säker på att de budskap du får är för dig, just den dagen och just den period i livet som du är i nu. Om det är någon speciell person du väldigt gärna vill och behöver få kontakt med så kan du känna dig trygg med att andevärlden redan vet det. 

Jag tror på alla människors fria vilja, därför spår jag inte din framtid. Min övertygelse är att framtiden inte finns ännu, vi skapar den själva till största delen. Det du kan få veta är hur din väg framåt kan se ut - men besluten tar du själv. Om ditt främsta mål med att besöka ett medium är att få veta din framtid - då är jag inte rätt person för dig. 

Jag arbetar med kärlek, ödmjukhet och humor som bas. Du kan alltid lita på att det som sägs under en session/sittning stannar mellan oss. Det du vill att andra ska veta om ditt möte med andevärlden väljer du själv att berätta. Jag arbetar under ett respektfullt tystnadslöfte - både inför dig och inför andevärlden. Åldersgräns 18 år.