Andrum

Ge dig själv andrum!

Nu kan vi äntligen erbjuda Andrum, en plats där din själ får vila och du får möjlighet att utveckla din andliga och spirituella sida tillsammans med likasinnade. 
Andrum är din egen paus, ditt andliga växthus.

Vi träffas under fem tillfällen. Fokus är på din utveckling och vi avsätter mycket tid för sharing, för samtal och övningar – i kombination med teoretiska pass och kunskap. 

Träff 1
”Hur hittar jag mitt eget andrum?” Vi lär känna varandra, arbetar med meditation och djupavslappning, vi lär oss olika tekniker och får också lära oss medveten andning. Eftermiddagen innehåller också kunskap om eteriska oljor och hur de kan bidra till ditt andrum i vardagen. Vi lägger mycket tid denna dag på sharing.

Träff 2
Tema: Öppna upp dig själv för andlighet
Meditation och dagens olja
Vi lär oss om chakran, och får träna på att öppna upp oss och stänga ner oss. Vi gör övningar på temat och jobbar med att tolka symboler och färger.

Träff 3
Tema: Psykometri och pendlar
Meditation och dagens olja
En rolig kväll där vi lär oss hur man pendlar och hur man kan använda sin pendel. Vi tränar också på psykometri – att läsa av energier i föremål och foton. Till denna kväll behöver du ha med dig en pendel och två små föremål som ryms i din knutna hand: Ett föremål som du skaffat själv (köpt, hittat, plockat) och ett föremål som du fått (present, arv etc)

Träff 4
Tema: Andevärlden, änglar och guider
Meditation och dagens olja
Vi pratar om andar, spöken och egna upplevelser, vi får kunskap om andevärlden och tränar på att möta den i en trygg och lugn miljö. 

Träff 5
Tema: Hypnos och tidigare liv-terapi.
Meditation och dagens olja
Vi delar tankar om tidigare liv och får en demonstration av en regression på en person, alternativt gör en gruppregression.
Avslutning och sharing 

Fika och enkel dokumentation ingår.

Just nu är inget Andrum planerat - men hör gärna av dig om du är intresserad, så får du information om när det är dags.