Andrum

Ge dig själv andrum i höst!

Nu kan vi äntligen bjuda in till höstens Andrum, en plats där din själ får vila och du får möjlighet att utveckla din andliga och spirituella sida tillsammans med likasinnade. 
Andrum är din egen paus, ditt andliga växthus – välkommen att vara en del av höstens fantastiska träffar!

Vi träffas under hösten med start i augusti. Första träffen är en hel eftermiddag där vi lär känna varandra och gemensamt bestämmer hur vi ska ha det under hösten. Vi ses totalt fem gånger och varje träff har ett tema. Fokus är på din utveckling och vi avsätter mycket tid för sharing, för samtal och övningar – i kombination med teoretiska pass och kunskap. 

Söndagen den 25 augusti kl 14-17.30
”Hur hittar jag mitt eget andrum?” Vi lär känna varandra, arbetar med meditation och djupavslappning, vi lär oss olika tekniker och får också lära oss medveten andning. Eftermiddagen innehåller också kunskap om eteriska oljor och hur de kan bidra till ditt andrum i vardagen. Vi lägger mycket tid denna dag på sharing.

Onsdagen 11 september kl 17.30-20
Tema: Öppna upp dig själv för andlighet
Meditation och dagens olja
Vi lär oss om chakran, och får träna på att öppna upp oss och stänga ner oss. Vi gör övningar på temat och jobbar med att tolka symboler och färger.

Torsdagen den 3 oktober kl 17.30-20
Tema: Psykometri och pendlar
Meditation och dagens olja
En rolig kväll där vi lär oss hur man pendlar och hur man kan använda sin pendel. Vi tränar också på psykometri – att läsa av energier i föremål och foton. Till denna kväll behöver du ha med dig en pendel och två små föremål som ryms i din knutna hand: Ett föremål som du skaffat själv (köpt, hittat, plockat) och ett föremål som du fått (present, arv etc)

Onsdagen 23 oktober kl 17.30-20
Tema: Andevärlden, änglar och guider
Meditation och dagens olja
Vi pratar om andar, spöken och egna upplevelser, vi får kunskap om andevärlden och tränar på att möta den i en trygg och lugn miljö. 

Torsdagen den 14 november kl 17.30-20
Tema: Hypnos och tidigare liv-terapi.
Meditation och dagens olja
Vi delar tankar om tidigare liv och får en demonstration av en regression på en person. 
Avslutning och sharing 

Fika och enkel dokumentation ingår.

Din investering är för söndagen 450 kronor, och för veckoträffarna 300 kr per kväll. Om du vill anmäla dig till alla träffar så betalar du 1300 kronor för alla fem. 

Du kan välja att anmäla dig till alla eller enstaka – det finns begränsat antal platser och deltagare som anmäler sig till alla har förtur. Enstaka träffar erbjuds i mån av plats. 

Deltagare som anmäler sig till alla fem träffar får också fina rabatter hos både Sara och Ulrika. Mer information om detta i augusti, på första träffen. 

Anmäl dig till sara@karmaklubben.se eller via formuläret på startisidan – anmälan räknas som klar när anmälningsavgiften är betald (300 kr, betalas ej tillbaka vid avbokning senare än fem dagar innan första träffen)
Att kryssa i "kommer" räknas INTE som anmälan.


Betala via Swish: 123 676 4526 (betalningsmottagare är Karmaklubben) Betala först när du fått ett svar från Sara, med bekräftelse och information. Vill du betala på annat sätt – säg till!

Varmt välkommen att anmäla dig – har du frågor, ställ dem gärna här i evenemanget eller hör av dig till Ulrika eller Sara.

Läs mer om Sara på www.karmaklubben.se 
Läs mer om Ulrika på: ulrikagabriel.blogspot.com