vad är ett andeband?

Jag gör ditt armband i samarbete med andevärlden, med mina guider - och/eller dina. 

Det betyder att alla armband ser helt olika ut - ingen har ett likadant som du. 
Tillsammans med armbandet får du också en vägledande text, som hör ihop med ditt armband. Du får en förklaring till vad de olika färgerna på armbandet betyder för just dig. Det kan vara goda råd och hälsningar - eller något andevärlden vill tala om för dig.

Ett andeband kostar 550 kronor och skickas till dig i en liten presentpåse tillsammans med din vägledning. Porto ingår i priset. Alla armband har en berlock och görs av kristaller/halvädelstenar. De är elastiska, så de passar alla. Du kan om du vill tala om vid beställning om du vill ha ett större eller mindre armband. 

Skicka din beställning via formuläret på startsidan, du kan välja om du vill betala med Swish eller via bankgiro. Jag kommer att behöva ett nytaget foto på dig eller personen som ska få armbandet, taget rakt framifrån där ögonen syns tydligt. Jag behöver också ett förnamn på personen. Det mailar du till mig vid kontakt. 

Armband som present eller överraskning till någon annan?

Om personen inte gett sitt tillstånd eller har en uttalad önskan om detta, så kommer armbandet med en mer allmän tolkning. Budskap och hälsningar från andevärlden bygger på att mottagaren vill detta och är öppen för kontakt med den andra sidan.

Självklart kan du ändå överraska någon du tycker om med ett armband - men vägledningen blir då mer allmän och innehåller inga personliga budskap.
Skriv i meddelanderutan om armbandet ska vara en present till någon annan, så hör jag av mig till dig. Detta gäller även om armbandet ska ges till någon under 18 år. 


Ta av dig armbandet när du duschar, badar och sover så håller det sig fint längre :) 

 

röster om andeband

"Det fina armband som Sara kanaliserade till mig gav inte bara tröst när jag behövde det som bäst. Utan även vägledning för vad jag har framför mig. Dessutom fick jag ett vackert smycke att bära som en påminnelse om det viktiga budskapet."
Kristina

"Några dagar efter en händelse som skulle ställa allt upp och ned i mitt liv damp armbandet från Sara ner i brevlådan. Det kunde inte hon veta, det kunde ingen, men det besvarade många förtvivlade frågor och rop på hjälp från min sida. I en svår period så bidrog andebandet till att ge mig styrka och en tro på att jag aldrig var ensam. Jag kände mig skyddad, omhändertagen och lugnad av att bära det. Mitt varmaste tack till Sara för det."
Linda
 

"Tusen tack för armbandet!
Ju fler gånger jag läser brevet desto mer djup och liknelser hittar jag om mig själv. Jag upplever att du har fått fram vem jag är och jag är väldigt glad för att få det "svart på vitt". Jag skrattade högt åt mig själv om det där med det eldiga humöret, för det är precis så min man beskriver mig! Budskapet från andevärlden är precis vad jag står inför och jag ska verkligen komma ihåg att aldrig, aldrig ge upp!
Tack ännu en gång!"

Med vänlig hälsning / Alexandra