Har du börjat fundera på om det finns en värld bortom den vi känner här? Är du nyfiken på det andliga och vill utveckla din intuition och din andlighet? Vad är karma egentligen?

För mig är karma något som alltid är nära oss. Det vi utstrålar får vi tillbaka. Det vi ger till andra kommer tillbaks till oss på något sätt. Vi vet inte alltid hur och när - men lita på att det finns där och blir tydligt när vi behöver det som mest eller är mest mottagliga för det. 

Att tänka gott, göra gott och alltid försöka vara sitt allra bästa jag - det försöker jag leva efter varje dag. Det är också det jag vill förmedla till dig. 

Hör av dig via formuläret på startsidan om du vill veta mer, eller boka en tid

  • Naturligtvis arbetar jag under tystnadslöfte, med respekt och ödmjukhet. Det som sägs mellan oss stannar mellan oss om du inte själv väljer att berätta för någon.
  • Det är många som mailar och kontaktar mig på facebook, med "bara" en fråga. Och snälla, kan jag bara lägga några kort? Jag gör det ibland, men mer sällan nuförtiden - och jag vill att du ska veta: att "bara" lägga några kort som vägledning kan ta upp till en timme för mig. En timme som jag tar från min privata tid. Jag lägger gärna några kort och tolkar dem, utifrån en specifik fråga, men bara när jag känner mig guidad till det. Du kan boka en liten läggning om du vill - och då tar jag lite betalt för min tid. 
  • Om du har någon sjukdom eller diagnos som gör att du kan påverkas negativt av ett besök hos mig, så vill jag att du stämmer av med din läkare eller vårdgivare innan du bokar en tid. Detta gäller främst hypnos och healing. Det ansvaret är ditt. 


Åldersgräns för allt jag erbjuder är 18 år.